Bedrijfsuitje Delft

Bedrijfsuitje in Delft

Bedrijfsuitje voor een all-in prijs

Delftse uitjes worden georganiseerd door Uitjes en Eten. De stad van Delfts blauw, Oranje en Vermeer. De Prinsenstad Delft. Maar ook stad van winkelen, uitgaan, gezellige terrassen, Bourgondisch eten en drinken en romantisch overnachten.

Delft biedt veel mogelijkheden voor een perfect en onvergetelijk bedrijfsuitje of groepsuitje. Een uitje in Delft en verplaats je in het verleden van deze historische stad. De geschiedenis wordt in de stad niet vergeten, maar gekoesterd in prachtige historische gebouwen, parken en musea.

In het centrum Delft heeft Uitjes en Eten diverse activiteiten in combinatie met eten en drinken. Uitjes en Eten verzorgt de gehele dag voor u en uw collega´s. U hoeft u nergens zorgen om te maken!

Wij van Uitjes en Eten organiseren vele unieke bedrijfsuitjes waarbij plezier, teambuilding, ontdekken en lekker eten en drinken centraal staan. Onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat ook jullie bedrijfsuitje een succes wordt.

Hieronder een selectie van onze Delftse bedrijfsuitjes en groepsuitjes. Voor meer bedrijfsuitjes in Delft klikt u hier.


Specialist in groepsuitjes

Uitjes en Eten is specialist in het organiseren van groepsuitjes en organiseert deze in heel Nederland. In het bos, op het strand en in de stad, en ook uw groepsuitje of bedrijfsuitje in Amersfoort. Niet alleen de activiteiten tijdens uw groepsuitje, maar ook de catering regelen wij. U heeft nergens meer enig omkijken naar en lekker kunt genieten..


Wilt u graag weten of er een leuk groepsuitje voor u tussen zit? Kijk snel hieronder naar een kleine greep uit ons assortiment groepsuitjes in Amersfoort. Voor meer Amersfoortse groepsuitjes klikt u hier.

Bedrijfsuitje Leiden

Uitjes en Eten maakt in Leiden van alles mogelijk. Wij zijn de specialist als het gaat om Leidense uitjes. Op ontdekkingstocht met uw team langs hofjes, de trendy terrassen en een heerlijk etentje in het centrum.

Bedrijfsuitje Delft

Bedrijfsuitje in Delft! Uitjes en eten nodigt u graag uit in deze historische en prachtige kaasstad.. Uitjes en Eten is hét adres voor uw bedrijfsuitje in Delft. Tijdens onze bedrijfsuitjes wordt in teamverband het Waagplein, de prachtige grachten en nog veel meer ontdekt.

Bedrijfsuitje Hoek van Holland

Bedrijfsuitje in Hoek van Holland! In Hoek van Holland bepalen kunst, cultuur en cultuurhistorie de elementen de sfeer van het dorp. Hier vind je op één plek strand, zee en duinen, gecombineerd met prachtige oude bossen. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Bedrijfsuitje Dordrecht

Bedrijfsuitje Dordrecht! Dordrecht is een bezoek meer dan waard. Proef in teamverband de geschiedenis van de vele historische panden met het intact gebleven stratenpatroon en bekijk de fantastische Zuiderzee haven. Ontdek het in één van onze teambuilding of bedrijfsuitjes.

Rijksweg 47
1871PE SCHOORL


Heeft u een vraag? Stuur een e-mail naar
info@uitjeseneten.nl of bel 088 800 8400


Wij steunen de volgende doelen:

         


 

Scroll naar boven